Úvod / Novinky / 22.10.2013 Seminár : Nový zákon o ochrane osobných údajov účinný od 01.07.2013

22.10.2013 Seminár : Nový zákon o ochrane osobných údajov účinný od 01.07.2013

Na našom školení sa dozviete všetky podrobné informácie o tom, čo robiť, aby ste spracúvali osobné údaje v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov a vyhli sa prípadným sankciám
 

Pre koho je seminár vhodný?
 

Pre všetkých zamestnancov firiem, ktorý prichádzajú do styku s osobnými  informáciami.
Čo je nové v novele zákona o ochrane osobných údajov, ktorá je účinná od 1.7.2013?
 

-Úrad na ochranu osobných údajov SR v niektorých prípadoch podľa nového zákona o ochrane osobných údajov povinný uložiť vždy, keď zistí porušenie. Sankcie pri porušení zákona od 1000,- EUR
 

Povinnosť prevádzkovateľa/zamestnávateľa :
- poučiť všetkých zamestnancov, ktorý spracúvajú osobné informácie- oprávnené osoby. Po 1.7.2013 je prevádzkovateľ povinný poučiť oprávnené osoby o existencii nového zákona a povinnostiach z neho vyplývajúcich do 6 mesiacov odo dňa jeho účinnosti t.j. do 31.12.2013
- poveriť výkonom dohľadu písomne zodpovednú osobu alebo viaceré zodpovedné osoby, ak spracúva osobné údaje prostredníctvom 20 a viacerých oprávnených osôb,
- zodpovednú osobu prihlásiť na skúšku na Úrad na ochranu osobných údajov SR
-registrácia informačných systémov a ďaľšie

 

Prihlásiť sa môžete tu :   Nezáväzná prihláška - Seminár

Alcanza — vzdelávacie a jazykové kurzy

Alcanza jazyková škola Nové Mesto nad Váhom - vytvorili odborníci, profesionáli, ktorí sa rozhodli priblížiť vzdelávanie, čo najviac požiadavkám praxe a ich hlavným cieľom je poskytovať účastníkom vzdelávania kvalitné služby. Alcanza - je prvá a jediná vzdelávacia inštitúcia v Novom Meste nad Váhom s vyše 150 vzdelávacími akreditovanými certifikátmi MŠ Slovenskej republiky, ktoré sú platné v celej SR a EÚ.

Ponuka kurzov v Alcanza je veľmi široká: jazyky, počítače, cestovný ruch, poradenské a kariérové kurzy, malé a stredné podnikanie atď. Kurzy realizujeme v rámci celej SR, a aj formou projektov.

Newsletter

Zaregistrujte sa do nášho newsletteru a pravidelne od nás dostávajte novinky a akciové ponuky e-mailom.